Palvelumme

Monipuoliset teollisuuden palvelut

Tarjoamme teollisuuden tarpeisiin ammattitaitoista mekaanista asennusta, huoltoa ja työnjohtopalvelua teollisuuden kunnossapito- ja asennustöihin niin huoltoseisokeissa kuin käynnin aikana asiakkaidemme työkohteissa. Osaamisalaamme ovat mm. voimansiirto - sis. vaihteet ja laakerit, tiivistäminen, muut komponentit ja varaosat. Kauttamme saat myös teollisuudessa tarvittavat laitteet ja muut osat.

Toteutamme asennuksen ja toimitamme siinä tarvittavat komponentit, jolloin saat kaiken vaivattomasti samassa paketissa. Myös laitteiden huolto onnistuu kauttamme.

Erityisalaamme on varsinkin sellu- ja paperiteollisuus, mutta toimimme joustavasti myös muissa teollisuuden ympäristöissä. Meille tärkeitä toimintaperiaatteita on laadukas työnjälki, työturvallisuus ja ympäristöasiat. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas.

Teollisuuden tuotteet

Meiltä voit tilata teollisuudessa tarvitsemasi tuotteet, kuten laakerit, taso- ja mekaaniset tiivisteet, voimansiirron tarvikkeet, joustoliittimet, vaihteet ja myös huoltopalvelut kyseisille tuotteille.

Huolto- ja asennuspalvelut

Palvelumme on suunnattu teollisuuden tarpeisiin. Teemme kattavasti teollisuuslaitteiden asennukset, huollot ja varaosatoimitukset. Tarjoamme myös kokonaisvaltaisia projektipalveluita.

Suunnittelupalvelu ja innovatiiviset ratkaisut

Työn suunnittelu lähtee asiakkaan tarpeesta - oli sitten kyse kokonaan uuden suunnittelusta tai jo olemassa olevan laiteyksikön huolto- tai muutostöistä. Suunnittelussa keskitymme muun muassa käytönmuutoksiin ja korvaaviin mekaanisiin ratkaisuihin sekä kohteen nykyaikaistamiseen.